FORGOT YOUR DETAILS?

CONT NOU

Website-ul este momentan în lucru pentru lucrări de mentenanță.

Despre noi

CARP CONSTRUCT Acoperișuri S.R.L. este partener autorizat și distribuitor în România al produselor Corotop®.
Cu o experiență de 17 ani în montajul acoperișurilor, mentinând un standard înalt de calitate și comercializând produse profesionale pentru acoperișuri din 2008, ne-am dorit să oferim clienților noștri produse durabile, care să satisfacă așteptările clienților în privința calității. După efectuarea unor serii de teste de uzură și durabilitate în toate condițiile meteorologice, produsele Corotop® ne-au depășit așteptările și am decis să stabilim un parteneriat cu CB S.A. în privința distribuiției în România a produselor Corotop®.
Ramânem pe deplin încrezători, că atâta timp cât societatea noastră păstrează nivelul ridicat al serviciilor și materialelor de calitate, ne vom bucura de un real succes, având satisfacția proiectelor realizate și a clienților pe deplin mulțumiți.

CB S.A., proprietarul mărcii Corotop, companie înființată în 1995, este specializată în producția și distribuția materialelor de construcție pentru câteva sectoare ale pieței construcțiilor. Corotop® este marca pe care compania a dezvoltat-o ​​de-a lungul anilor și a căror produse inovatoare întrunesc cele mai înalte standarde de calitate.

Corotop® oferă sisteme moderne pentru acoperișuri, care asigură durabilitatea oricărui acoperiș timp de mai mulți ani. Produsele de înaltă calitate Corotop® includ o gamă largă de membrane pentru acoperișuri, membrane pentru fațade, bariere de vapori, precum și accesorii pentru acoperișuri. Producția de membrane Corotop® este un proces avansat care se desfășoară în conformitate cu cele mai înalte standarde europene. Întregul proces de fabricație, de la materii prime până la produsul final, este sub atentă supraveghere, iar testele de control al calității garantează durabilitatea produselor.

Misiunea noastră este de a crea produse de înaltă calitate, inovatoare și durabile.

CB S.A. este într-un proces continuu de dezvoltare, ceea ce asigură o bună înțelegere a nevoilor și așteptărilor clienților noștri și oferirea unor produse perfect adaptate preferințelor individuale ale acestora.

Munca pe care o facem în fiecare zi este însoțită de valori comune, oferindu-ne satisfacția succesului ce se datorează aprecierii produselor Corotop®.

Prezentarea companiei

Produsele Corotop®

TOP