FORGOT YOUR DETAILS?

CONT NOU

Noutăți, produse inovatoare

Extra protecție, extra durabilitate!

Rezistență extremă la orice tip de deteriorare, compusă din 4 straturi, consolidată cu o plasă de polipropilenă specială și un strat suplimentar de suport textil, membrana pentru acoperișuri EXTRA PROTECT 165 reduce pierderile de căldură, reglează permeabilitatea vaporilor în ambele sensuri și garantează parametrii de rezistență foarte mari.

Spune adio condensului!

Membrană premium de rezistență extremă și permeabilitate ridicată la vapori, cu un strat pecial din fibră anticondensare cu ac din sticlă, membrana pentru acoperișuri POWER 230 garantează o rezistență neobișnuită la factorii externi, rezistență îndelungată la uzură datorită gramajului, protejează termoizolația și asigură durabilitatea pentru mulți ani.

Etanșare perfectă!

Produsul perfect pentru etanșarea coșurilor de fum, a ferestrelor de acoperiș și a trapelor, putând fi îmbinat cu orice material și pe orice suprafață. Banda specializată autocolantă acoperită cu butil, COROBLEI B, datorită stratului de plumb creează o barieră pentru precipitațiile atmosferice și a razelor UV, asigură o hidroizolație excelentă și durabilitate fără egal.

TOP